TUINAANLEG

Of het nou om een voor- of achtertuin gaat, het begin van een fantastische tuin begint met de structuur. Bij ons kunt u op verschillende manieren uw tuin aanleggen. Onze specialiteiten zijn (sier)bestrating, het leggen van vlonders en het aanleggen van gras. Dit doen we met de beste materialen en vakmanschap.

BESTRATING

Wilt u uw tuin bestraten, wij regelen het graag! U kiest de stenen en wij zorgen ervoor dat de bestrating strak wordt gelegd en dat de afwatering goed is geregeld.

VLONDERS

Ook voor de aanleg van vlonders kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf de Zonnebloem. Wij maken prachtige op maat gemaakte vlonders. Een vlonder geeft u tuin kleur en een exclusieve uitstraling.

GRAS

Of u nu kiest voor kunstgras of echte graszoden, uw tuin is direct groen. Graszoden kunnen met uitzondering van de wintermaanden, het gehele jaar door worden gelegd.

HOUTWERK

Hout geeft uw tuin sfeer. Bij Hoveniersbedrijf de Zonnebloem kunt u kiezen uit schuttingen, overkappingen, veranda's, pergola's, tuinhuisjes en blokhutten.

BORDERS EN PLANTENBAKKEN

Wij kunnen verschillende soorten plantenbakken voor u maken. Dit kan van steen en van hout.

BESCHOEIING

Ook voor beschoeiing kunt u bij ons terecht. Wij leggen vakkundig een beschoeiing of damwand aan, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Waarom Hoveniersbedrijf De Zonnebloem?

  Korte wachttijden 
  Direct een prijsopgave
  Geen verassingen achteraf
  Passend bij elk budget

Vlonder bestrating gras